SMS půjčka

24.03.2015 06:53

Jste rozhodnuti pro rychlou a krátkodobou půjčku, u které máte záruku připsání hotovosti ještě v den žádosti?  Pokud skutečně potřebujete finanční hotovost velice rychle, můžete využít produkt SMS půjčka, přičemž budete mít své peníze připsaný ještě v tentýž den. Tento druh úvěru je krátkodobou záležitostí a vypůjčené prostředky byste měli vrátit poskytovateli většinou nejpozději do 30 dnů ode dne připsání na účet.

Pokud máte zájem si zapůjčit nízkou částku od 1-10.tis Kč, pak je právě tento druh úvěru pro Vás šitý na míru. Vypůjčenou sumu můžete vrátit na účet klidně následující den, ale také  až v den poslední. Někdy je možné zažádat dokonce o prodloužení půjčky za předem sjednaný poplatek.

Kompletní vyřízení této půjčky probíhá přes Váš mobilní telefon, konkrétně přes SMS zprávu, která je zároveň chápána i jako žádost o půjčku. Samozřejmě je zde i možnost využití zažádání on line internetovou cestou, přes formulář, který je vždy uveden na stránkách společnosti.  Poslední možností je také varianta sjednání půjčky přes telefon, kdy si zavoláte na call linku a žádost vyplníte spolu s operátorem.

V případě on - line internetové žádosti po Vás bude vyžadováno pár osobních dat, jako jméno, telefonní kontakt a často i emailová adresa. Někdy bude po Vás vyžadována i adresa trvalého bydliště a to většinou v takových případech, kdy si společnost chce ověřit bonitu klienta či záznam v registru dlužníka.

U SMS půjček dobře zvažte částku a na jak dlouho máte zájem si půjčku vzít, neboť konečný poplatek se odvíjí právě od těchto údajů. Netřeba půjčku zbytečně prodlužovat, ani si brát větší obnos, než skutečně potřebujeme.

V oblasti půjček od nebank.sektorů je možné se setkat s mírným regulačním poplatkem, ale ne vždy je toto doménou každé společnosti, proto je určitě moudré zvážit všechny nabídky, které Vám budou dostupné a vybrat si opravdu ten nejvýhodnější produkt.